Toptan Satış!
Teklif Sepetine Ekle
Teno

Teno Ultra Tuvalet Kağıdı 32'li

Teno Ultra Tuvalet Kağıdı, diğer tuvalet kağıtlarından farklı bir deneyim sunar. Bu tuvalet kağıdı, yumuşaklığı ve dayanıklılığı ile kendini öne çıkarır. Parçalanmayan özelliği, kullanıcılar arasında tercih edilmesinin nedenlerinden biridir ve bu tuvalet kağıdını severek kullanmanızı sağlar.

Teno Ultra Tuvalet Kağıdı, pratik kullanımıyla dikkat çeker. Kolayca koparılabilir ve bir yaprağı koparırken diğer yaprağa zarar vermez. Bu sayede rahat bir kullanım deneyimi sunar ve keserken yapraklar arasında yırtılma olmaz. Kullanıcılar bir kere deneyince başka bir alternatife yönelmek istemezler.

Tek katlı tasarımı, her kullanım için yeterli olduğu anlamına gelir. Teno Ultra Tuvalet Kağıdı, dayanıklı yapısı ile uzun ömürlüdür. Bu, banyo temizlik alışkanlıklarının vazgeçilmez bir parçasıdır ve günlük yaşamın ayrılmaz bir parçasıdır.

Teno Ultra Tuvalet Kağıdı, modern yaşamın temel ihtiyaçları arasında yer alır, aynı sabun, diş macunu ve şampuan gibi. Emici gücü ile üst düzey bir kalite sunar ve her yaprağı pofuduk bir dokunuşa sahiptir.

Doğaya saygılı bir ürün olan Teno Ultra Tuvalet Kağıdı, çevreye zarar vermez ve hızla çözünebilir. Tuvaletlerde tıkanmaya neden olmadan kolayca erir. Aynı zamanda hijyenik özellikleri ile banyo alanlarında kendine yer bulur.

Teno Ultra Tuvalet Kağıdı'na alışanlar, her zaman kaliteli ve dayanıklı bir tuvalet kağıdı arayışında bulunurlar. Siz de bu yüksek performanslı tuvalet kağıdını deneyin ve farkı hissedin.

  • Ürün Kodu:TTN-UTK32
  • Kategori:Kağıt Temizlik Ürünleri
  • Marka:Teno
  • Renk:-
  • Boyut:-
  • Adet:32'li Paket